Enkele duizenden plastic foetussen op een plein. Het was een protest van de christelijke organisatie Schreeuw om Leven tegen de vestiging van een abortuskliniek in Houten.
Volledig scherm
PREMIUM
Enkele duizenden plastic foetussen op een plein. Het was een protest van de christelijke organisatie Schreeuw om Leven tegen de vestiging van een abortuskliniek in Houten. © ANP

Met Den Bosch komt er wéér een abortuskliniek bij in Nederland: is 12 niet teveel?

DEN BOSCH - Is er nu een tekort aan abortusklinieken of zijn er juist te veel? Na het faillissement van een landelijke keten van 7 klinieken, ontstond enige paniek. Wáár moesten al die patiënten heen? Je kunt tegen een vrouw die abortus wil niet zeggen: wacht u maar een maand of twee. Inmiddels vestigt de 12de kliniek zich in Den Bosch. En wordt gevreesd voor een keiharde concurrentiestrijd.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Motoragent vreesde voor leven bij wilde achtervolging in Den Bosch: 'Ik dacht: dit is mijn laatste uurtje’

    Motoragent vreesde voor leven bij wilde achtervol­ging in Den Bosch: 'Ik dacht: dit is mijn laatste uurtje’

    DEN BOSCH - De politie is al een week op zoek naar een man die tijdens een achtervolging in Den Bosch bewust inreed op een motoragent. Met een uitgebreide oproep doet de recherche donderdag een nieuwe poging om de dader alsnog te vinden. De aangereden motoragent raakte flink gewond bij de achtervolging. ,,Hij kwam vol gas op mij af. Ik dacht echt dat mijn laatste uur geslagen had.”