Volledig scherm
John de Bever in de clip ‘Jij krijgt de lach niet van mijn gezicht’ © Youtube

Miljoen views laten John de Bever lachen (video)

DEN BOSCH - Het is al maanden dé hit in de Bossche kroegen en inmiddels is ‘Jij krijgt de lach niet van mijn gezicht’ van John de Bever al meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube. Even wennen voor de Bossche zanger, want normaal scoort ie niet veel hoger dan tussen de 100.000 en 300.000 views, ook bij duetten met Marianne Weber.

Een miljoen is vooral weggelegd voor kanonnen als Marco Borsato, Guus Meeuwis en René Froger, maar De Bever is die magische grens nu dus ook gepasseerd. “Ik ben er natuurlijk heel blij mee”, zegt De Bever. "Tijdens optredens is het ook fijn, het nummer wordt door iedereen meegezongen. Van jong tot oud.Dat geeft iedere keer weer een kick.”

Het geheim van het door de zoon van Marianne Weber geschreven nummer? “Als ik dat zou weten had ik iedere keer een hit. Maar het gaat over iemand die verdriet heeft en zich niet wil laten kennen. Dat is voor veel mensen herkenbaar. Het begint treurig, maar daarna wordt het een feestnummer. En er zit een lekkere beat onder. Ik denk dat je niet per se van het Hollandse lied hoeft te houden".

Woensdagavond werd ‘Jij krijgt de lach niet van mijn gezicht’ verkozen tot 'Populairste Party Single' van 2015 op de website Partyawards.nl.

John De Bever - Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht Abonneer hier:http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=BerkMusic Download via iTunes:https://itunes.apple.com/nl/album/jij-krijgt-die-lach-niet-van/id977958939 Download via Zazell:http://zazel.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=949234 Volg Ons: http://www.facebook.com/berkmusic http://www.twitter.com/berkmusic https://plus.google.com/+BerkmusicNl1/ Bekijk onze playlists voor meer! Zomer Hits: http://bit.ly/1mqGNSdBerk Carnaval 2014: http://bit.ly/1dnRUp4 Carnavals Krakers: http://bit.ly/1gvQ1sJ Apres Ski Hits: http://bit.ly/OsIraT Party Hits: http://bit.ly/1h4ADWD Oranje Knallers: http://bit.ly/1mCsL3H

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.