Volledig scherm
© Rijksoverheid.nl

Minister Dijsselbloem te gast bij College Tour Avans in Den Bosch

DEN BOSCH - Jeroen Dijsselbloem, minister van Financiën en voorzitter van de Eurogroep, is maandagmiddag 13 maart in Den Bosch te gast bij de College Tour van de opleiding Bestuurskunde van Avans.

Marleen Janssen is de gespreksleider bij de College Tour. Dijsselbloem wordt hierin ondervraagd door studenten van de opleiding. Er komen verschillende onderwerpen aan bod tijdens de ochtend.

Na afloop van de College Tour is er een verkiezingsdebat. Hierin debatteren kandidaat-Kamerleden van landelijke partijen met elkaar over actuele onderwerpen. Zo zijn onder meer Paul van Menen (D66), Loes Ypma (PvdA), Paul Smeulders (GroenLinks), Michiel van Nispen (SP), Thierry Aartsen (VVD) en Madeleine van Toorenburg (CDA) aanwezig.

Er wordt dan gesproken over legaliteit van de teelt en verkoop van wiet, het afschaffen van het leenstelsel en de intrede van maatschappelijke dienstplicht komen voor jongeren. Aanmelden voor de middag kan via de website van Avans Hogeschool.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock
    PREMIUM

    'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock

    DEN BOSCH - De populariteit van eetfestivals waarbij hippe en sfeerbevorderde foodtrucks het middelpunt van de belangstelling vormen, groeit gestaag. Is elk festival in culinair opzicht uniek of is het eigenlijk 'één pot nat'? En hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van het aangeboden voedsel en de prijs-kwaliteitsverhouding? De tweede editie van Foodstock, die zich dit weekend op de Pettelaarse Schans afspeelt, vormt mogelijk een interessante graadmeter.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.