Volledig scherm
De Harense Smid in Schijndel.

Naam Harense Smid mag nog tot 1 mei blijven bestaan

DEN BOSCH / OSS – De naam Harense Smid mag nog tot 1 mei blijven voorbestaan. De winkels van onder andere de Harense Smid, It’s en Mikro zullen per 1 mei de deuren sluiten. 18 filialen en diverse websites van HiM Retail worden per 1 februari overgenomen door elektronica- en witgoedwinkelketen BCC.

Onder HiM Retail vallen de Harense Smid, It’s Electronics en Mikro-Electro. BCC neemt bijna 200 winkelmedewerkers en bezorgers over.

HiM Retail werd in juli 2013 opgericht en heeft toen de doorstart van 25 winkels van de Harense Smid gerealiseerd. De hoofdkantooractiviteiten van HiM Retail en Mikro-Electro werden in november 2013 samengevoegd in Oss. In juli 2014 werden de 18 winkels van Mikro-Electro overgenomen.

  1. Rosmalenaar heeft 'effe geld nodig' en bezorgt caissière trauma met overval

    Rosmalenaar heeft 'effe geld nodig' en bezorgt caissière trauma met overval

    DEN BOSCH - Op de dag dat allerlei afspraken zijn gemaakt om de Rosmalenaar (25) af te helpen van zijn drank- en drugsverslaving gaat het helemaal mis. De man heeft 'effe wat geld nodig'. Hij pakt thuis een keukenmes en rijdt met zijn snorfiets naar een Jumbo-filiaal in Sint-Michielsgestel. Daar pleegt hij een gewapende overval. Maandag stond hij terecht tijdens een rechtszitting waarbij de door hem bedreigde caissière aanwezig was.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.