Volledig scherm
© Marc Bolsius

'Nieuw leiderschap biedt soelaas aan de stad Den Bosch'

DEN BOSCH -  In de reeks van zeven interviews rondom het project Oog Den Bosch van stadskunstenaar Lucas De Man, deze week de Schijndelse zakenvrouw Claudia Zwart. Zij bekijkt in de zaterdagkrant de wereld, de samenleving en de stad met een internationale blik en houdt het tegelijkertijd dicht bij zichzelf: 'Ik heb een missie. Ik ben een veranderaar.' 

Zwart bestiert twee internationale bedrijven en is de drijvende kracht achter de Global Women Leadership Foundation. Haar boek met interviews met topvrouwen wereldwijd over nieuw leiderschap, wordt eind november in Den Bosch gepresenteerd.

Voor meer nieuws, achtergronden, foto's en video's: bd.nl/oog. De vorige interviews in deze reeks waren met burgemeester Ton Rombouts en regisseur Madeleine Matzer.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Opgelucht Flik-Flak wil beheer Bossche turntempel zelf blijven doen
  PREMIUM

  Opgelucht Flik-Flak wil beheer Bossche turntempel zelf blijven doen

  DEN BOSCH - Enorm opgelucht, maar ook erg geschrokken. Algemeen directeur Wendy Vos van stichting Flik-Flak was er maandagavond duidelijk over. ,,Wij zijn blij dat de gemeente de accommodatie overneemt van de Stichting Accommodatie Flik-Flak, maar zijn geschrokken dat de gemeente ook het beheer van de turnhal overneemt. Dat willen we niet’’, hield Vos de Bossche politici voor tijdens de bijeenkomst Informeren en ontmoeten.
 2. Tóch weer gesprek over winterevenement op Parade; na overleg met burgemeester Mickers

  Tóch weer gesprek over wintereve­ne­ment op Parade; na overleg met burgemees­ter Mickers

  DEN BOSCH - De gemeente Den Bosch en ondernemers uit de Bossche binnenstad gaan de komende dagen tóch weer aan tafel met initiatiefnemers die rond de feestdagen een winterevenement op de Parade wilden houden. Nu er nog geen evenement is en Joris’ kerstboom ook niet op de Parade komt te staan, wordt na hevige kritiek uit onder meer de politiek en de horeca halsoverkop gezocht naar een alternatief.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.