Ralph Posset bij een van zijn laatste stunts: het bevestigen van werkjes met Mariabeeldjes aan de ramen van het Noordbrabants Museum.
Volledig scherm
Ralph Posset bij een van zijn laatste stunts: het bevestigen van werkjes met Mariabeeldjes aan de ramen van het Noordbrabants Museum. © copyright OlafSmit

Nieuwe actie stuntman Ralph Posset: nieuwe poging om in de raad Den Bosch te komen

DEN BOSCH – De zelfbenoemd kunstenaar Ralph Posset uit Den Bosch is bekend van vele stunts in zijn woonplaats. Of het nu om het plaatsen van dildo’s op straat gaat, het laten verdwijnen van het standbeeld van Jeroen Bosch op de Markt of een 'expositie' op de ramen van het Noordbrabants Museum.

0 reacties

 1. Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden
  PREMIUM

  Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden

  Over de teruggekeerde euforie rond FC Den Bosch trok vorig weekeinde een donkere schaduw. De heropening van de anderhalf jaarlang gesloten gebleven Oosttribune ging gepaard met supportersgeweld. Alwéér! Gierende politieauto’s, bemand met tientallen ME’ers,raasden rond De Vliert. In het stadion bestormden aanhangers van FC Twente, gehuld met bivakmutsen, het veld om hun frustratie vanwege de nederlaag af te reageren op hekwerk en reclameborden.
 1. Hemelvaartsdag: wat vieren we nou eigenlijk vandaag?
  Play

  Hemel­vaarts­dag: wat vieren we nou eigenlijk vandaag?

 2. Vrouw gewond bij botsing tegen boom in Tilburg
  Play

  Vrouw gewond bij botsing tegen boom in Tilburg