Nieuwe gezichten Bossche Volkspartij na nummer vier

DEN BOSCH – Dat oprichter en fractievoorzitter Nol Roos van de Bossche Volkspartij de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aanvoert, is weinig verrassend. 

De nieuwe gezichten bij de BVP staan na plaats vier op de vrijdag gepresenteerde lijst. Duidelijk is wel dat nummer twee en zittend raadslid Joep Gersjes wethouderskandidaat voor de partij is.

Franky Falcon

Op drie staat commissielid Paul Wiggers en op eigen verzoek neemt zittend raadslid Patrick Schellings de vierde plaats in. De eerste nieuwkomer staat op 5: fractieondersteuner Mark Kleiter, zelfstandig consultant voor de media- en contentindustrie. Hij wordt gevolgd door Kim Krabbers, Joop van Steenpaal, volkszanger Frans – Franky Falcon – Valkenburg en Willie van Keulen.

De lijst wordt voor 5 februari nog aangevuld.

Volledig scherm
Nol Roos © foto marc bolsius
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Opgelucht Flik-Flak wil beheer Bossche turntempel zelf  blijven doen
    PREMIUM

    Opgelucht Flik-Flak wil beheer Bossche turntempel zelf blijven doen

    DEN BOSCH - Enorm opgelucht, maar ook erg geschrokken. Algemeen directeur Wendy Vos van stichting Flik-Flak was er maandagavond duidelijk over. ,,Wij zijn blij dat de gemeente de accommodatie overneemt van de Stichting Accommodatie Flik-Flak, maar zijn geschrokken dat de gemeente ook het beheer van de turnhal overneemt. Dat willen we niet’’, hield Vos de Bossche politici voor tijdens de bijeenkomst Informeren en ontmoeten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.