Nieuwe gezichten Bossche Volkspartij na nummer vier

DEN BOSCH – Dat oprichter en fractievoorzitter Nol Roos van de Bossche Volkspartij de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aanvoert, is weinig verrassend. 

De nieuwe gezichten bij de BVP staan na plaats vier op de vrijdag gepresenteerde lijst. Duidelijk is wel dat nummer twee en zittend raadslid Joep Gersjes wethouderskandidaat voor de partij is.

Franky Falcon

Op drie staat commissielid Paul Wiggers en op eigen verzoek neemt zittend raadslid Patrick Schellings de vierde plaats in. De eerste nieuwkomer staat op 5: fractieondersteuner Mark Kleiter, zelfstandig consultant voor de media- en contentindustrie. Hij wordt gevolgd door Kim Krabbers, Joop van Steenpaal, volkszanger Frans – Franky Falcon – Valkenburg en Willie van Keulen.

De lijst wordt voor 5 februari nog aangevuld.

Volledig scherm
Nol Roos © foto marc bolsius
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ernstig ongeluk met 'livestreamers': Osse vrouw (24) heeft 'van alles gebroken', maar is buiten levensgevaar

    Ernstig ongeluk met 'livestrea­mers': Osse vrouw (24) heeft 'van alles gebroken', maar is buiten levensge­vaar

    OSS/ROSMALEN - De 24-jarige vrouw uit Oss die zaterdagavond zwaargewond raakte bij het zware ongeluk op de A59 bij Rosmalen, is buiten levensgevaar. Dat meldt de familie aan het Brabants Dagblad. De auto waarin ze zat raakte van de weg, reed door een droge sloot en kwam op de parallelweg tot stilstand. Een 21-jarige vrouw uit Gemert die ook in de auto zat, overleefde het ongeluk niet.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.