Volledig scherm
Cor Unum, nu nog gevestigd in de Gruyter Fabriek. © Marc Brink/BD

Nieuwe huurders voor pand Pompen en Verlouw in Den Bosch

DEN BOSCH - Keramisch fabrikant Cor Unum en MisterDesign gaan zich vestigen in het Pompen & Verlouwpand aan de Bossche Parklaan/Vughterstraat.

Volgens de gemeente willen de ondernemers het gebouw langdurig huren en gebruiken als atelier, werkplaats, kantoor, showroom en winkel. Ook wordt gedacht aan eventuele (zelfstandige) horecaruimte.

Inloopbijeenkomst
​,,Wij vinden dat de ideeën van Cor Unum en MisterDesign een welkome invulling zijn voor het pand. Het sluit aan bij de stijl en uitstraling van het gebouw en de Vughterstraat'', aldus de gemeente.

Volgens de gemeente willen de initiatiefnemers de ideeën uitwerken met de buurtbewoners en wordt binnenkort in samenwerking met de gemeente een 'inloopbijeenkomst' gehouden. MisterDesign (meubels en lampen) is sinds enkele jaren met twee winkels gevestigd aan de Bossche Hinthamerstraat.

„We zijn al zo’n anderhalf jaar bezig om te kijken naar een ander lokatie”, aldus mede-eigenaar Marco van Rosmalen. Cor Unum is nu gevestigd in De Gruyter Fabriek (vlakbij de Brabanthallen).