Volledig scherm
Een impressiebeeld van het toekomstige InterCity Hotel in het Bossche Paleiskwartier. © PBV Architecten

Nog geen akkoord over bouw nieuw hotel in Paleiskwartier Den Bosch

DEN BOSCH - Er is nog geen akkoord met een investeerder om een hotel te bouwen in het Paleiskwartier in Den Bosch. Wel zitten de partijen 'heel dichtbij' een handtekening.

In maart bereikte de BV Paleiskwartier een overeenkomst met de Steigenberger Groep over de exploitatie van een InterCity Hotel met 165 kamers. Voorwaarde was destijds dat er binnen een half jaar een investeerder werd gevonden.

Dat is niet gelukt. Wel wordt er nog zeer serieus met een partij gesproken, zo zegt Roel van Bakel van de BV Paleiskwartier. "We zitten heel dichtbij een handtekening. De gesprekken zijn heel concreet, maar de handtekening staat nog niet", vertelt Van Bakel. Hij hoopt 'zo snel mogelijk' meer duidelijkheid te kunnen geven.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vinkelse EBHO'ers gehuldigd

    Vinkelse EBHO'ers gehuldigd

    VINKEL - Feest gisteravond tijdens de jaarvergadering van de Vinkelse EHBO-vereniging Anthos: vier jubilarissen werden gehuldigd. Daaronder André van Wanrooij (25 jaar lid) en Peter Pennings (40 jaar). Riet van de Pol maakt de 50 jaar vol en zij is al die tijd ook al secretaris. Ook Albert van den Elzen zag 'goud'. Hij was penningmeester en voorzitter, tot 2003 en maakten de hoogtijdagen van de club in de jaren zeventig mee. Riet, Peter en Albert werden erelid van Anthos.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.