Volledig scherm
Een impressiebeeld van het toekomstige InterCity Hotel in het Bossche Paleiskwartier. © PBV Architecten

Nog geen akkoord over bouw nieuw hotel in Paleiskwartier Den Bosch

DEN BOSCH - Er is nog geen akkoord met een investeerder om een hotel te bouwen in het Paleiskwartier in Den Bosch. Wel zitten de partijen 'heel dichtbij' een handtekening.

In maart bereikte de BV Paleiskwartier een overeenkomst met de Steigenberger Groep over de exploitatie van een InterCity Hotel met 165 kamers. Voorwaarde was destijds dat er binnen een half jaar een investeerder werd gevonden.

Dat is niet gelukt. Wel wordt er nog zeer serieus met een partij gesproken, zo zegt Roel van Bakel van de BV Paleiskwartier. "We zitten heel dichtbij een handtekening. De gesprekken zijn heel concreet, maar de handtekening staat nog niet", vertelt Van Bakel. Hij hoopt 'zo snel mogelijk' meer duidelijkheid te kunnen geven.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Motoragent vreesde voor leven bij wilde achtervolging in Den Bosch: 'Ik dacht: dit is mijn laatste uurtje’

    Motoragent vreesde voor leven bij wilde achtervol­ging in Den Bosch: 'Ik dacht: dit is mijn laatste uurtje’

    DEN BOSCH - De politie is al een week op zoek naar een man die tijdens een achtervolging in Den Bosch bewust inreed op een motoragent. Met een uitgebreide oproep doet de recherche donderdag een nieuwe poging om de dader alsnog te vinden. De aangereden motoragent raakte flink gewond bij de achtervolging. ,,Hij kwam vol gas op mij af. Ik dacht echt dat mijn laatste uur geslagen had.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch