Volledig scherm
Op de plek was zondagmiddag vrijwel niets meer te zien van het dodelijke ongeval

Nog veel vragen over dodelijk ongeluk in Den Bosch

DEN BOSCH - De verkeersspecialisten van de politie zijn ‘nog volop bezig’ met onderzoek naar het dodelijke ongeluk van zaterdagnacht op de Harendonkweg in Den Bosch. Rolf Zwart (26) uit Rosmalen overleed, volgens de politie, ter plaatse toen hij op zijn bromfiets frontaal werd geraakt door een auto.

Volgens een woordvoerster van de politie wordt onder meer nagegaan of de bromfietser werd geraakt toen de automobilist bezig was om een andere auto te passeren. Volgens de woordvoerster wordt ook ‘meegenomen’ of de automobilist onder invloed van drank was. Daarover deed zij dinsdag geen nadere mededelingen.

De politie maakte wel bekend dat ook een passagier, die zich bevond in de auto, als verdachte is gehoord. Zij is niet aangehouden. Dat is wel gebeurd met de bestuurder, een 22-jarige Bosschenaar. Hij was doorgereden en heeft zich volgens de politie niet bekommerd om het slachtoffer.

De politie spoorde hem op en vond ook een beschadigde auto op de Abdijenlaan in de wijk Maaspoort in Den Bosch. Deze auto wordt nog altijd nader onderzocht.