Onder toeziend oog van wethouder Huib van Olden (links) en Anja Spaans (Raad van Advies Jazz in Duketown, rechts) overhandigt voorzitter Gaby van de Westelaken het programmaboekje aan burgemeester Ton Rombouts.
Volledig scherm
Onder toeziend oog van wethouder Huib van Olden (links) en Anja Spaans (Raad van Advies Jazz in Duketown, rechts) overhandigt voorzitter Gaby van de Westelaken het programmaboekje aan burgemeester Ton Rombouts. © Arno Lucas

Officiële presentatie programmaboekje Jazz in Duketown

DEN BOSCH - Op het stadhuis van 's-Hertogenbosch ontving burgemeester Ton Rombouts van 's-Hertogenbosch maandagmiddag uit handen van voorzitter Gaby van de Westelaken het programmaboekje van Jazz in Duketown. 

Hiermee is officieel het startschot gegeven voor de aanloop naar het gratis vierdaags jazzfestival dat van 2 t/m 5 juni in de binnenstad zal gaan plaatsvinden. 

De boekjes zijn ook in veel horecazaken in het centrum gratis verkrijgbaar en behalve het totale programma zijn hierin onder meer ook achtergronden van de diverse (inter)nationale artiesten vermeld en enkele tips van de programmeurs.