Volledig scherm
Tiny en Frans Werst-Van Schijndel © copyright Marc Bolsius

Op de kermis sloeg de vonk over bij Frans en Tiny Werst-Van Schijndel

DEN BOSCH - Frans en Tiny Werst-Van Schijndel werden op slag verliefd toen ze elkaar tientallen jaren geleden leerden kennen op een kermis nabij Den Bosch. Ze kregen verkering en beloofden elkaar op 21 mei 1953 eeuwige trouw voor de wet. Een week later deden ze dat nog eens, maar toen voor de kerk. Deze week vieren ze hun 65-jarige huwelijksjubileum.

Na hun trouwerij kregen Frans en Tiny twee zoons. Er volgden er nog twee toen het koppel van Rosmalen naar Oud-Heusden verhuisde voor het werk van Frans. Tiny was destijds werkzaam voor de gemeente Heusden. Later werkte hij bij I.G.A. in Kaatsheuvel, zij bij het Willem-Alexanderziekenhuis.

In 1994 werden Frans en Tiny de trotse opa en oma van een kleindochter. Toen ze met de vut gingen, verhuisden ze terug naar Rosmalen. Daar volgden een kleinzoon en nóg een kleindochter. Inmiddels wonen ze alweer 22 jaar in Rosmalen. 

Frans biljart graag en Tiny vermaakt zich regelmatig met borduren en legpuzzels. Ondanks het grote verdriet door het overlijden van hun oudste én derde zoon, proberen ze samen nog zoveel mogelijk te genieten van reizen van de seniorenvereniging Rosmalen (HEVO) en contact met familie en vrienden.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement