Volledig scherm
© Thinkstock

Patrick van Pinxteren nieuwe voorzitter carnaval Rosmalen

ROSMALEN - Patrick van Pinxteren heeft per 1 september de voorzittershamer van Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval overgenomen van ex-voorman Felix van den Nieuwendijk.

De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval beheert en organiseert het Zandhazendurps Carnaval. De stichting bestaat uit De Raad van XI, de Grote Dansgarde, De Jeugdraad van XI, Jeugdhofkapel de Zandhazen en de Mini Dansgarde. Patrick van Pinxteren is getrouwd met Susan en heeft twee kinderen, dochter Vera en zoon Ruben.

Commissievoorzitter
Patrick is sinds 2011 actief als Lid van de Raad van XI. Hij was in de achterliggende periode de contactpersoon voor het jeugdblok, commissievoorzitter van de 11-11-Balcommissie en van de kinderfeestencommissie. Hij kwam met het Rosmalens Carnaval in contact toen voormalig Prins Jan d’n Urste hem vroeg om samen met de Plattelanders 'iets' voor Zandhazendurp te gaan doen tijdens het 11-11 Bal in dat jaar. Zijn motto: hoe je carnaval viert maakt niet uit, welke kleur je aantrekt, alles is prima. Als je maar lol en plezier hebt. Patrick is bereikbaar via de mail van Zandhazendurp.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.