Volledig scherm
De politie doet onderzoek naar de overleden man en vrouw in de Sleutelbloemstraat in Den Bosch. © Bart Meesters

Politie bevestigt: geen derden betrokken bij dood van echtpaar in Den Bosch

DEN BOSCH - Bij de dood van twee inwoners van Den Bosch die dinsdagavond werden gevonden in hun woonwagen, waren geen derden betrokken. Dat bevestigt de politie vrijdag na sporenonderzoek en sectie op beide lichamen.

De 60-jarige man en 58-jarige vrouw werden in de woonwagen aan de Sleutelbloemstraat aangetroffen door een familielid van het stel. Vanwege de omstandigheden waaronder de twee werden gevonden, startte de politie een uitgebreid onderzoek, waarbij een misdrijf niet werd uitgesloten.

Nu doet de politie verder geen mededelingen meer over de zaak. Dit gebeurt uit privacyoverwegingen en uit respect voor de slachtoffers en hun familie.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 1 jaar burgemeester Jack Mikkers: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht
    PREMIUM
    video

    1 jaar burgemees­ter Jack Mikkers: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht

    DEN BOSCH - Je vijftigste verjaardag vieren en dan ook maar tegelijkertijd de polonaise lopen voor je 25-jarig huwelijk. Alle reden voor een feestje, toch? Burgemeester Jack Mikkers huurde met zijn echtgenote Astrid Baggermans café De Unie af om in beslotenheid een feestje te bouwen. Het is dat er geen biljart staat, anders had special guest John de Bever ongetwijfeld op het groene laken gestaan. Of anders zijn zingende vrouw Astrid wel, of anders Mikkers zelf wel.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.