Volledig scherm
De politie doet onderzoek naar de overleden man en vrouw in de Sleutelbloemstraat in Den Bosch. © Bart Meesters

Politie bevestigt: geen derden betrokken bij dood van echtpaar in Den Bosch

DEN BOSCH - Bij de dood van twee inwoners van Den Bosch die dinsdagavond werden gevonden in hun woonwagen, waren geen derden betrokken. Dat bevestigt de politie vrijdag na sporenonderzoek en sectie op beide lichamen.

De 60-jarige man en 58-jarige vrouw werden in de woonwagen aan de Sleutelbloemstraat aangetroffen door een familielid van het stel. Vanwege de omstandigheden waaronder de twee werden gevonden, startte de politie een uitgebreid onderzoek, waarbij een misdrijf niet werd uitgesloten.

Nu doet de politie verder geen mededelingen meer over de zaak. Dit gebeurt uit privacyoverwegingen en uit respect voor de slachtoffers en hun familie.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock
    PREMIUM

    'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock

    DEN BOSCH - De populariteit van eetfestivals waarbij hippe en sfeerbevorderde foodtrucks het middelpunt van de belangstelling vormen, groeit gestaag. Is elk festival in culinair opzicht uniek of is het eigenlijk 'één pot nat'? En hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van het aangeboden voedsel en de prijs-kwaliteitsverhouding? De tweede editie van Foodstock, die zich dit weekend op de Pettelaarse Schans afspeelt, vormt mogelijk een interessante graadmeter.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.