Volledig scherm
Onderzoek in de woning in Den Bosch na de vondst van een dode vrouw. © Bart Meesters/Meesters Multimedia

Politie zegt niets over doodsoorzaak vrouw Savornin Lohmanstraat in Den Bosch

DEN BOSCH - De Bosschenaar die maandag in zijn woning aan de Bossche Savornin Lohmanstraat is opgepakt voor betrokkenheid bij de dood van zijn vrouw, wordt donderdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Volgens een woordvoerster van de politie is het slachtoffer een 64-jarige vrouw. Zij wenste niets te zeggen over de doodsoorzaak. Zes politiemedewerkers zijn bezig met nader onderzoek. Er wordt sectie verricht op het stoffelijk overschot. In de woning zijn door de politie maandag 3D-beelden gemaakt van de situatie voor het onderzoek. Aan het begin van de middag lag het slachtoffer nog in de woning.

Bewoners
De woning is afgelopen vrijdag verkocht. De bewoners van het huis zouden na de verkoop naar Ierland verhuizen, melden buurtbewoners. Volgens buurtbewoners was de man 'zeer rustig en altijd in voor een praatje tijdens het uitlaten van de hond'. De vrouwelijke bewoner was minder zichtbaar in de buurt. De melding van het misdrijf kwam om 8.30 uur binnen. Volgens omstanders zou een vrouw met een jong kind de melding hebben gedaan.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.