Volledig scherm
Geert Wilders © EPA

PVV doet ook mee aan verkiezingen in Den Bosch, Van Hattem mogelijk lijsttrekker

UPDATEDEN BOSCH - De PVV van Geert Wilders doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 in Den Bosch. Dat Alexander van Hattem, lid van de Eerste Kamer en Provinciale Staten, lijsttrekker gaat worden, wordt door Van Hattem zelf niet ontkend of bevestigd. 

Wilders maakte vrijdagochtend via Twitter de deelname aan de verkiezingen in onder meer Den Bosch bekend. Over de kandidatenlijsten is nog niets bekend. Van Hattem zegt er verder ook niets over.

Ook niet over de vraag dat de in Steensel woonachtige Van Hattem op zoek is naar een woning in Den Bosch. ,,Ik ga er nu helemaal niets op zeggen‘’, reageert hij desgevraagd.  

Zeventien partijen

Met de deelname van de PVV doen er in Den Bosch waarschijnlijk zeventien partijen aan de verkiezingen mee. Naast de twaalf partijen die nu al in de raad zitten, doen ook Knillis, 50PLUS, Buitengewoon Ongewoon van Ralph Posset en Leefbaar 's-Hertogenbosch en Rosmalen een gooi naar een of meerdere zetels in de gemeenteraad. Die partijen hebben zich al ingeschreven of zijn dat van plan te doen vóór donderdag 28 december. 

Volledig scherm
Alexander van Hattem
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement