Volledig scherm
Gerdien de Wal. © Chris Korsten

Raadslid Gerdien de Wal stapt uit Bossche VVD en gaat alleen verder

DEN BOSCH – Gemeenteraadslid Gerdien de Wal verlaat per direct de fractie van de VVD en gaat tot aan de verkiezingen in maart 2018 als eenmansfractie verder onder de naam Lokaal Liberaal ’s-Hertogenbosch. Dat heeft zij woensdagavond in een schriftelijke verklaring laten weten. 

De Wal zat sinds de verkiezingen in november 2014 in de Bossche gemeenteraad. De Bossche vertrekt omdat de VVD-kandidatencommissie voor de komende verkiezingen in maart 2018, het bestuur en Jan Hoskam (wethouder en lijsttrekker voor de verkiezingen) geen vertrouwen heeft en heeft gehad in haar vertegenwoordigende rol in de raad en de partij, is in haar verklaring te lezen.

Of De Wal met Lokaal Liberaal ’s-Hertogenbosch aan de komende verkiezingen mee gaat doen is nog niet duidelijk.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock
    PREMIUM

    'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock

    DEN BOSCH - De populariteit van eetfestivals waarbij hippe en sfeerbevorderde foodtrucks het middelpunt van de belangstelling vormen, groeit gestaag. Is elk festival in culinair opzicht uniek of is het eigenlijk 'één pot nat'? En hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van het aangeboden voedsel en de prijs-kwaliteitsverhouding? De tweede editie van Foodstock, die zich dit weekend op de Pettelaarse Schans afspeelt, vormt mogelijk een interessante graadmeter.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.