Volledig scherm
De renners keren terug in Den Bosch na een lange rit vanuit Leuven. © Domien van der Meijden

Renners Jeroen Bosch terug uit Leuven

DEN BOSCH - De ruim 150 renners van de Coureurs Club Jeroen Bosch zijn weer terug in Den Bosch. Ze fietsten zondag vanuit Leuven (155 km) naar de Brabantse hoofdstad terug. Een traditionele rit voor de Bossche renners.

Vanaf 2010 fietsen de Bossche renners van de Coureurs Club Jeroen Bosch grote ritten. In dat jaar gingen ze de vlag naar Rotterdam brengen omdat daar toen de start was van de Tour de France. Na dat jaar rijden ze elk jaar van Den Bosch naar Leuven en het jaar er op de omgekeerde route. ,,We eren ook de renner Gerrit Schulte met die ritten. We doen steden aan waar deze renners criteria reed. En in Leuven heeft hij ook gereden", vertelt Erwin Dito van de Coureurs Club.

Gisteren werd het gezelschap renners opgewacht door familie en vrienden bij de nieuwe accommodatie van The Dukes aan de Limietlaan in Den Bosch. Wethouder Jan Hoskam verwelkomde de sportieve renners.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock
    PREMIUM

    'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock

    DEN BOSCH - De populariteit van eetfestivals waarbij hippe en sfeerbevorderde foodtrucks het middelpunt van de belangstelling vormen, groeit gestaag. Is elk festival in culinair opzicht uniek of is het eigenlijk 'één pot nat'? En hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van het aangeboden voedsel en de prijs-kwaliteitsverhouding? De tweede editie van Foodstock, die zich dit weekend op de Pettelaarse Schans afspeelt, vormt mogelijk een interessante graadmeter.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.