Volledig scherm

Rodenborch College in Rosmalen denkt aan verhuizing

ROSMALEN - Het Rodenborch College in Rosmalen verhuist mogelijk mee naar nieuwe sportcampus in de Groote Wielen.

De nieuwe sporthal aan de oostkant van de A2 komt zeer waarschijnlijk in de Groote Wielen in Rosmalen. De gemeente heeft verschillende sportclubs en organisaties gepeild over een mogelijke verhuizing naar het terrein bij honkbalclub Gryphons.

Het bestuur van de middelbare school Rodenborch College oriënteert zich op een mogelijke verhuizing van de hele school naar de nieuwe sportcampus. Die school heeft al een topsportafdeling, die op dit moment gebruik maakt van De Hazelaar.
De Bossche coalitie heeft in het bestuursakkoord opgenomen dat ze wil kijken naar de mogelijkheden van een sporthal aan de oostkant van de A2.

  1. Nieuwe talkshow: Burgemeester Mikkers kan zelf steeds meer over Den Bosch zeggen

    Nieuwe talkshow: Burgemeester Mikkers kan zelf steeds meer over Den Bosch zeggen

    DEN BOSCH – Burgemeester Jack Mikkers gaf bij zijn intrede in Den Bosch aan onder de huid van de stad en de inwoners te willen kruipen. Dat is de afgelopen weken begonnen met een stadstour: op bezoek bij allerlei bedrijven en instellingen en nader kennismaken met de politieke partijen op steeds weer een andere plaats in de gemeente. Die inburgering krijgt dinsdag 28 november een vervolg in een (nieuwe) talkshow in de Verkadefabriek.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.