Volledig scherm
© Thinkstock

Rosmalenaar veroordeeld voor ontucht met zijn nichtjes

DEN BOSCH - Een 38-jarige Rosmalenaar is door de rechtbank veroordeeld tot vijf jaar celstraf en tbs met voorwaarden. Ook moet hij zich voor zijn seksuele problematiek en persoonlijkheidsstoornis laten behandelen bij een forensische poliklliniek. De rechtbank acht onder meer bewezen dat hij enkele keren ontucht heeft gepleegd met twee van zijn nichtjes. Hij moet ook ruim 22.000 euro (im)materiele schadevergoeding betalen.

Het ene nichtje was volgens het OM anderhalf toen de ontucht begon en eindigde toen zij bijna vier jaar was. Bij het andere nichtje zou de ontucht zijn begonnen toen ze tweeënhalf jaar was en eindigde ook toen zij vier was. Dan was er nog een zesjarig meisje en twee meisjes die hij thuis in de badkamer stiekem fotografeerde toen zij douchten met zijn dochter. Ook dat is volgens de rechtbank bewezen. Verder veroordeelt de rechtbank hem voor het verspreiden van pornografische afbeeldingen. Het vonnis is zoals twee weken geleden geëist.

Op internet schreef de man gedetailleerd over de ontucht. Hij schepte vooral op over wat hij met zijn nichtjes had gedaan. ,,Grootspraak", zei hij hierover tijdens de rechtszitting.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.