De oudere bewoonster van De Noorderkroon werd woensdag door een slotenmaker opgelicht, nadat zij zichzelf per ongeluk had buitengesloten.
Volledig scherm
De oudere bewoonster van De Noorderkroon werd woensdag door een slotenmaker opgelicht, nadat zij zichzelf per ongeluk had buitengesloten. © ANP

Slachtoffer van slot van 850 euro voelt zich nog niet veilig, wijkagent Den Bosch wil malafide slotenmaker vervolgd zien

DEN BOSCH - De oudere vrouw die tot haar grote schrik 850 euro moest betalen voor haar opengeboorde slot in Den Bosch voelt zich verre van veilig. Omdat ze de slotenmaker, die haar de bizar hoge rekening presenteerde, niet vertrouwde heeft ze alsnog een nieuw slot aangevraagd. Wijkagent Marc de Wit probeert haar geld terug te krijgen en gaat praten met het OM . 

  1. Doedelzakken schallen over begraafplaats Orthen:  eerbetoon voor Spaanse Griep-slachtoffer Gilbert McMicking
    VIDEO

    Doedelzak­ken schallen over begraaf­plaats Orthen: eerbetoon voor Spaanse Griep-slachtof­fer Gilbert McMicking

    DEN BOSCH - De gewijde stilte op begraafplaats Orthen werd zondagochtend verbroken door de martiale klanken van doedelzakken. Het vormde een indrukwekkend saluut aan Gilberg McMicking, de Britse militair die als gevangene van de Duitsers in de Grote Oorlog niets van de strijd meekreeg. Uitgerekend vandaag honderd jaar geleden, op Wapenstilstandsdag, overleed hij in Den Bosch aan de Spaanse Griep.