Volledig scherm
PREMIUM
Sligro deed al eens onderzoek onder jonge hoog-opgeleiden waarom die in grote steden blijven wonen. © Domien van der Meijden

Slijters pleiten bij Raad van State voor stop op drankverkoop aan particulieren bij Sligro

DEN BOSCH - Koninklijke SlijtersUnie eist dat burgemeester Jack Mikkers maatregelen neemt tegen de verkoop van drank aan particulieren bij de Sligro aan de Ruwekampweg in Den Bosch. De verenigde slijters stapten gisteren naar de Raad van State in Den Haag.

De Bossche vestiging van Sligro zou onvoldoende tegengaan dat alcohol aan particulieren wordt verkocht. Koninklijke SlijtersUnie eist dat burgemeester Jack Mikkers de Drank- en Horecawet handhaaft, want Sligro heeft daar geen vergunning voor. De slijters spreken van oneerlijke concurrentie.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden
    PREMIUM

    Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden

    DEN BOSCH - ,,Ik was zeven toen ze overleed. Als mijn moeder in deze tijd darmkanker had gekregen, was ze er misschien nog geweest. Door meer onderzoek en nieuwe methoden komen we steeds een stapje verder. Krijgen we die ziekte er stapje voor stapje onder. Dat is mijn motivatie." Initiatiefnemer Joost de Koning uit Engelen loopt vanaf woensdag met ongeveer 30 andere Brabantse wandelaars de derde editie van de 'Walk to Fight Cancer'.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.