Volledig scherm
Hamerslag op campagne in Den Bosch in 2012. © Robèrt van Lith/BD

SP-kamerkandidaat in Den Bosch nodigt wijkbewoners uit in eigen huiskamer

DEN BOSCH - Het Bossche Kandidaat-kamerlid van de SP Patty Hamerslag opent zondagmiddag haar huiskamer voor een gesprek met inwoners van haar wijk over de komende kamer verkiezingen.

Net als haar Osse partijgenoot Lilian Marijnissen wil Hamerslag thuis in gesprek over wat haar buren en wijkgenoten belangrijk vinden. Hamerslag (1972) woont al bijna haar hele leven in de Muntel in Den Bosch. Vijftien jaar geleden werd ze actief voor de Socialistische Partij. Ze zat zeven jaar in de Bossche gemeenteraad, is nu bestuursvoorzitter van de Bossche SP en werkt op het landelijk secretariaat van haar partij. Op de SP-kandidatenlijst voor de Tweede kamer staat ze op nummer 28.

De koffie en koek staan vanaf zondag 12 maart om 12.30 uur klaar in de Willem van Nassaulaan 17. Het gesprek begint om 13 uur.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock
    PREMIUM

    'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock

    DEN BOSCH - De populariteit van eetfestivals waarbij hippe en sfeerbevorderde foodtrucks het middelpunt van de belangstelling vormen, groeit gestaag. Is elk festival in culinair opzicht uniek of is het eigenlijk 'één pot nat'? En hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van het aangeboden voedsel en de prijs-kwaliteitsverhouding? De tweede editie van Foodstock, die zich dit weekend op de Pettelaarse Schans afspeelt, vormt mogelijk een interessante graadmeter.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.