Volledig scherm

SP-voorzitter Hamerslag uit Den Bosch op landelijke lijst

DEN BOSCH - Patty Hamerslag (44) uit Den Bosch staat op de 28ste plaats op de kandidatenlijst van de Socialistische Partij voor de landelijke verkiezingen in maart 2017.

De huidige voorzitter van lokale afdeling was van 2010 tot 2015 raadslid in Den Bosch. Daarna liet ze zich op een lage plaats op de Bossche lijst zetten om voorzitter te worden.

  1. Twijfels rondom heftig rukwindfilmpje: 'Ik denk dat het in scène is gezet'

    Twijfels rondom heftig rukwindfilmpje: 'Ik denk dat het in scène is gezet'

    DEN BOSCH – Bijna iedere Nederlander heeft ‘m wel voorbij zien komen: een filmpje van een man die met hoge snelheid wordt meegesleurd door een windvlaag in Den Bosch. Veel mensen zeggen medelijden te hebben met deze pechvogel, maar er zijn ook andere geluiden: is deze valpartij wel het gevolg van pech? Of zit er meer achter? Het BD vroeg het aan stuntmannen die ervaring hebben met het uitvoeren van spectaculaire acties.
  2. Voorstelling Sam van Lucas de Man stelt opnieuw heilige huisjes ter discussie

    Voorstelling Sam van Lucas de Man stelt opnieuw heilige huisjes ter discussie

    DEN BOSCH - Wat drijft mensen? Wie zijn we? Waar willen we heen? Theatermaker Lucas de Man is voortdurend op zoek naar de identiteit van mensen, waarbij vooroordelen zoveel mogelijk overboord moeten worden gegooid. Na zijn project met de varkensboeren in Wij Varkenland zijn nu de bankiers aan de beurt. De monoloog Sam, voor en over medewerkers van de Rabobank, speelde zich donderdagavond in de Verkadefabriek voor het eerst in een niet-besloten omgeving af.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.