Volledig scherm
De officiële start van project Zuiderlei. © AM

Start bouw huur- en koopwoningen Zuiderlei in Groote Wielen

ROSMALEN - Uitbreidingsplan Zuiderlei, een project totaal 120 koop- en huurwoningen i n de Groote Wielen  is donderdagmiddag officieel van start gegaan. 

Zuiderlei wordt  gerealsieerd door Hertogbouw, een samenwerking van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM, Heijmans Vastgoed, Dura Vermeer Bouw en Hendriks Projectontwikkeling.  De officiële handeling voor de strat van fase 1 en 2,  waarin  55 koop- en 39 huurwoningen worden gebouwd, werd gegeven door wethouder Roy Geers en directeur Wilco van de Ban van AM Zuidwest. 

Zuiderlei wordt  speels van opzet met verschillende architectuurstijlen. Thuis aan de Singel en Thuis aan de Laantjes zijn de eerste twee fases. De laatste fase heet Thuis aan de Waterkant.

  1. Pia Meuthen gaat met haar mannen de hoogte in
    PREMIUM

    Pia Meuthen gaat met haar mannen de hoogte in

    DEN BOSCH - In de zaal van de Verkadefabriek bewegen de vijf dansers van Panama Pictures in een fragiel ogend bouwwerk van aluminium buizen. De mannen grijpen elkaar vast, laten weer los. In de hoek op de achtergrond zorgen klarinettist Han Stubbe en bassist Hannes d’Hoine (van de Belgische band DAUU) voor duister klinkende live-muziek. Vanuit de lege en donkere zaal klinkt soms de stem van choreografe Pia Meuthen die aanwijzingen geeft of zegt welke scène ze nu gerepeteerd wil hebben.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.