Volledig scherm
Dennis Middeldorp, patron cuisinier bij Sense in Den Bosch.

Sterrestaurant Sense in Den Bosch tekent bij Alliance Gastronomique

DEN BOSCH - Restaurant Sense aan de Verwersstraat in Den Bosch is sinds maandag 28 november lid van de prestigieuze restaurantvereniging Alliance Gastronomique. Het restaurant met een Michelinster omgeeft zich daarmee met 37 andere Nederlandse en Belgische toptenten, waaronder De Librije in Zwolle en vijf Brabantse eetgelegenheden.

Patron Cuisinier Dennis Middeldorp tekende maandagavond het lidmaatschap van het gezelschap. Dat gebeurde op het eindejaarsfeest van de Alliance, in La Butte aux Bois in Lanaken. ,,Dit is een heel mooie club om bij te horen”, zegt Middeldorp.

Alliance-voorzitter Marc van Gulick verwelkomt Sense Restaurant met open armen: ,,Het zijn jonge en ambitieuze ondernemers die we graag verwelkomen binnen de club. We zijn erg blij met deze talentvolle aanwas”, zo stelt hij.

Schildje op nieuwe gevel
Het lidmaatschapsschildje van de Alliance Gastronomique zal nog maar korte tijd op de entree aan de Verwersstraat 58 te zien zijn. Sense Restaurant verhuist in januari 2017 naar een nieuwe locatie; het monumentale pand aan het Jeroen Boschplein 6.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.