Volledig scherm
De schuldenaar © Tahné Klein

Tahné Kleijn winnaar ArtiBosch fotowedstrijd in Den Bosch

DEN BOSCH - De 25-jarige Tahné Kleijn is met haar foto 'De Schuldenaar' de winnaar van de fotowedstrijd Artibosch in Den Bosch. 60 tot 70 kandidaten namen deel aan de wedstrijd. De jury die uiteindelijk de winnaar uitkoos bestond uit Marc Bolsius, Frans Artz en Piet Pulles.

Kleijn studeerde deze zomer af richting fotografie aan de AKV St. Joost in Breda. Haar winnende foto is onderdeel van een groter project waarmee de jonge fotografe afstudeerde: 'Soo d'oude songen, soo pypen de jonge'. Gebaseerd op 17e eeuwse schilder Jan Steen die zijn gezinsleden als model gebruikte voor zijn schilderijen. In Soo 'd'oude songen, soo pypen de jonge' legt Tahné Kleijn haar bijzondere familie vast.

Een foto van Zoë Sluijs werd via Facebook verkozen tot publiekswinnaar. ArtiBosch schreef de wedstrijd uit in het kader van het thema van het festival dit jaar: CHAOS!

  1. FAQ Festival brengt hart van liefhebber elektronische muziek op hol

    FAQ Festival brengt hart van liefhebber elektronische muziek op hol

    DEN BOSCH - De negende editie van het (unieke) driedaagse FAQ Festival heeft tot nu toe al diverse hoogstandjes op het gebied van elektronische muziek gebracht. Wat eveneens opvalt is dat de geëtaleerde 'geluidscollages' door menigeen als inspirerend en horizonverbredend wordt ervaren. Vrijdagavond was het allemaal te doen in Willem Twee Concertzaal, waar het publiek liefst drie smakelijke hoofdgerechten kreeg voorgeschoteld.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.