Volledig scherm
Tim Knol © ANP Kippa

Tim Knol en cultuurminister Van Engelshoven in TLKSHW tijdens Boulevard in Den Bosch

DEN BOSCH - De vijfde editie van de TLKSHW in café De Keulse Kar tijdens theaterfestival Boulevard krijgt in de vier afleveringen onder anderen artiest Tim Knol, cultuurminister Ingrid van Engelshoven en presentator Frits Spits op bezoek. 

Organisator/presentator Martijn van der Zande, NOS-verslaggever uit Den Bosch, ontvangt op de vrijdagen 3 en 10 en de zaterdagen 4 en 11 augustus vanaf 23.00 uur per avond gasten, muzikanten en columnisten. 

Volledig scherm
Viktorien van Hulst © Marc Bolsius

Elke avond schuift een andere tafeldame of -heer aan om mee te presenteren. Dit jaar zijn dat Ghislaine Plag, Mieke van der Weij, Roos Mogrré en Frits Spits. De TLKSHW wordt iedere avond door impro-cabaretgroep Flunknarf afgesloten. Zij maken een rap op basis van wat er in de show gezegd en gebeurd is.

Naast Van Engelshoven is ook Pieter Derks een avond te gast. Verder komen ook directeur Viktorien van Hulst van Boulevard en burgemeester Jack Mikkers een avond naar de TLKSHW.  De eerste avond treedt Tim Knol op. Op de andere avonden komen onder anderen Eva Willems en Ramon Chatrer van de Koningstheateracademie in Den Bosch en Roos Blufpand. 

Columnisten

Traditiegetrouw lezen Lucas de Waard en Mijke Pol een column voor.  De andere twee columnisten zijn Teddy Tops en Bart Gotink, Stadsgezicht in Den Bosch van het Brabants Dagblad. En er komen ook gasten langs die met hun voorstelling op de Boulevard staan, onder anderen regisseur Johan Simons en actrice Elsie de Brauw.