Volledig scherm
© marc bolsius

Toch een kerstboom op de Bossche Markt

DEN BOSCH - Er komt alsnog een kerstboom op de Markt in Den Bosch. Wethouder Jos van Son verzekerde de gemeenteraad dinsdagavond dat het voor negentig procent rond was. 

De politieke partijen dwongen vervolgens af dat de boom er hoe dan ook moet komen, desnoods met geld van de gemeente. Aanvankelijk zag het er naar uit dat de boom dit jaar zou ontbreken omdat de Stichting Ondernemersfonds 's-Hertogenbosch geen geld zou hebben voor het verzoek van ondernemersvereniging Hartje 's-Hertogenbosch om een boom van 5.000 euro.  Met een motie dwong de Bossche Volkspartij alsnog de kerstboom af. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Motoragent vreesde voor leven bij wilde achtervolging in Den Bosch: 'Ik dacht: dit is mijn laatste uurtje’

  Motoragent vreesde voor leven bij wilde achtervol­ging in Den Bosch: 'Ik dacht: dit is mijn laatste uurtje’

  DEN BOSCH - De politie is al een week op zoek naar een man die tijdens een achtervolging in Den Bosch bewust inreed op een motoragent. Met een uitgebreide oproep doet de recherche donderdag een nieuwe poging om de dader alsnog te vinden. De aangereden motoragent raakte flink gewond bij de achtervolging. ,,Hij kwam vol gas op mij af. Ik dacht echt dat mijn laatste uur geslagen had.”
 2. Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden
  PREMIUM

  Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden

  Over de teruggekeerde euforie rond FC Den Bosch trok vorig weekeinde een donkere schaduw. De heropening van de anderhalf jaarlang gesloten gebleven Oosttribune ging gepaard met supportersgeweld. Alwéér! Gierende politieauto’s, bemand met tientallen ME’ers,raasden rond De Vliert. In het stadion bestormden aanhangers van FC Twente, gehuld met bivakmutsen, het veld om hun frustratie vanwege de nederlaag af te reageren op hekwerk en reclameborden.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch