Volledig scherm
Het Bossche Theater aan de Parade. © Robèrt van Lith

Toch voorstellingen in de Grote Zaal van het Theater aan de Parade

DEN BOSCH - De directie van het Bossche Theater aan de Parade heeft besloten om komend seizoen voorstellingen op te laten voeren in de Grote Zaal. Er wordt geen gebruik gemaakt van De Cathrien als alternatieve locatie. 

Volgens de directie is veel onduidelijk over ';de (politieke) besluitvorming rondom nieuwbouw, de mogelijke start van de werkzaamheden en de daarmee samenhangende verhuizing van het theater.'

 ,,We kunnen de besluitvorming van de gemeente niet langer afwachten. Het project heeft dermate vertraging opgelopen dat het niet realistisch is te veronderstellen dat de sloop van het huidige gebouw en verhuizing deze zomer kunnen plaatsvinden'', aldus theaterdirecteur Harry Vermeulen.

Lees ook: Bossche wethouder laat meeste vragen over Theater aan de Parade onbeantwoord 

Duidelijkheid
,,Langer wachten is onverantwoord voor onze bedrijfsvoering. Maar vooral: onze bezoekers, bespelers en niet in de laatste plaats medewerkers verdienen duidelijkheid. We hebben de gemeente geïnformeerd over dit besluit en die heeft daar alle begrip voor”, aldus Vermeulen.

De voorstellingen op zogenaamde satellietlocaties, zoals Perron 3 en Orangerie c), blijven waar mogelijk wel op de geplande locaties staan. De verkoop voor komend seizoen start zoals gepland op 31 mei (voor TP Pashouders op 24 mei).

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.