Volledig scherm
Jolande van Lith (l) en haar partner Barbara van Roo © privéfoto

Twitterend Nederland over televisieverschijning van stel uit Den Bosch: 'Echt superschatten'

DEN BOSCH - De Bossche Jolande van Lith en haar partner Barbara van Roo ruilden voor het programma 'Steenrijk, Straatarm' van huis, bestedingsbudget en leven met de minder bedeelde Mira, Jan en hun dochter Freya. Zoals wel vaker werd Twitter tijdens het programma, dat dinsdagavond op televisie te zien was, overspoeld met reacties.

Het kunstenaarsechtpaar kan op enthousiaste reacties rekenen, terwijl anderen uithalen naar Jolande en Barbara. Zo vindt 'Hare Narigheid' de dames 'echt superschatten met hun hart op de goede plaats'. Een ander, Adriana, vindt het jammer dat 'de dames alles schrijnend vinden'. "Zat mensen hebben weinig geld, maar hebben een gelukkig en liefdevol gezin", tweet ze.

Petra Joosten daarentegen snapt niet wat de Bossche dames beweegt om naar de Albert Heijn te gaan. "Ze hebben een budget van 60 euro en gaan dan heeeeel zuinig boodschappen doen bij de Albert Heijn. Aldi of LidL, wat is dat?", vraagt zij zichzelf af. Ranny von Beaverhausen kan wel genieten van het kunstenaarsduo: "Oh, die twee vrouwen! Denk dat ze echt lachen zijn." 

  1. Motoragent vreesde voor leven bij wilde achtervolging in Den Bosch: 'Ik dacht: dit is mijn laatste uurtje’

    Motoragent vreesde voor leven bij wilde achtervol­ging in Den Bosch: 'Ik dacht: dit is mijn laatste uurtje’

    DEN BOSCH - De politie is al een week op zoek naar een man die tijdens een achtervolging in Den Bosch bewust inreed op een motoragent. Met een uitgebreide oproep doet de recherche donderdag een nieuwe poging om de dader alsnog te vinden. De aangereden motoragent raakte flink gewond bij de achtervolging. ,,Hij kwam vol gas op mij af. Ik dacht echt dat mijn laatste uur geslagen had.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch