De kandidaten van de PVV in Den Bosch. In het blauwe pak lijsttrekker Alexander van Hattem, links naast hem nummer twee Laura Mostert.
Volledig scherm
De kandidaten van de PVV in Den Bosch. In het blauwe pak lijsttrekker Alexander van Hattem, links naast hem nummer twee Laura Mostert. © @Geert Wilders/Twitter

Van Hattem wil met de PVV voet tussen de deur krijgen in Den Bosch

DEN BOSCH - Alexander van Hattem, de Brabantse PVV-voorman in Provinciale Staten, wordt ook de PVV-lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen in Den Bosch. Van Hattem laat zijn woonplaats Steensel achter zich en vestigt zich op korte termijn in Den Bosch, zo zegt hij.

 1. Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden
  PREMIUM

  Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden

  Over de teruggekeerde euforie rond FC Den Bosch trok vorig weekeinde een donkere schaduw. De heropening van de anderhalf jaarlang gesloten gebleven Oosttribune ging gepaard met supportersgeweld. Alwéér! Gierende politieauto’s, bemand met tientallen ME’ers,raasden rond De Vliert. In het stadion bestormden aanhangers van FC Twente, gehuld met bivakmutsen, het veld om hun frustratie vanwege de nederlaag af te reageren op hekwerk en reclameborden.
 1. Rolt het coronavaccin straks in Oss van de band?
  Play

  Rolt het coronavac­cin straks in Oss van de band?

 2. Deze collega's zitten samen in quarantaine: 'Kantoor is nu ook een slaapkamer'
  Play

  Deze collega's zitten samen in quarantai­ne: 'Kantoor is nu ook een slaapkamer'

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement