Volledig scherm
De vestiging van Van Lanschot Kempen in Amsterdam. © ANP

Van Lanschot rondt inkoop eigen aandelen af

DEN BOSCH - De Bossche vermogensbeheerder Van Lanschot Kempen heeft het aandeleninkoopprogramma afgerond. In totaal zijn 400.000 aandelen ingekocht. Dat ging voor een gemiddelde prijs van 25,48 euro per aandeel. Dat kwam uit op een totaalbedrag van ruim 10 miljoen euro. 

Het inkoopprogramma van de eigen aandelen werd op 22 februari 2018 aangekondigd. De ingekochte aandelen zullen worden gebruikt om toe te kennen  aan medewerkers in het kader van het bestaande beloningsbeleid en aandelenplannen.

In de laatste periode van 3 juli tot en met 9 juli 2018 heeft Van Lanschot Kempen 29.162 eigen aandelen ingekocht. In deze periode zijn de aandelen ingekocht tegen een gemiddelde prijs van 24,64 euro per aandeel voor een totaalbedrag van 718.504 euro.

  1. Vinkelse EBHO'ers gehuldigd

    Vinkelse EBHO'ers gehuldigd

    VINKEL - Feest gisteravond tijdens de jaarvergadering van de Vinkelse EHBO-vereniging Anthos: vier jubilarissen werden gehuldigd. Daaronder André van Wanrooij (25 jaar lid) en Peter Pennings (40 jaar). Riet van de Pol maakt de 50 jaar vol en zij is al die tijd ook al secretaris. Ook Albert van den Elzen zag 'goud'. Hij was penningmeester en voorzitter, tot 2003 en maakten de hoogtijdagen van de club in de jaren zeventig mee. Riet, Peter en Albert werden erelid van Anthos.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.