Volledig scherm
Wethouder Ufuk Kahya bij de nieuwe ovonde op het Julianaplein in Den Bosch. © Olaf Smit

Verkeer kan vrijdag eind van de middag vernieuwde Julianaplein op

DEN BOSCH - Verkeer kan vrijdag 24 augustus aan het einde van de middag weer op het vernieuwde Julianaplein in Den Bosch op. 

Dat meldt de gemeente. Vanaf 24 juni is aan het plein in de Bossche binnenstad gewerkt. Daarbij is de rotonden vervangen door een ovonde en is er een nieuwe aansluiting op de Colevenierstraat gemaakt voor busverkeer. Ook de riolering is vervangen.

Maandag start het werk aan de Capucijnenstraat waar wegdek en riolering worden vervangen. De De westelijke parallelweg en fietspad zijn pas uiterlijk 7 september gereed.

 1. Motoragent vreesde voor leven bij wilde achtervolging in Den Bosch: 'Ik dacht: dit is mijn laatste uurtje’

  Motoragent vreesde voor leven bij wilde achtervol­ging in Den Bosch: 'Ik dacht: dit is mijn laatste uurtje’

  DEN BOSCH - De politie is al een week op zoek naar een man die tijdens een achtervolging in Den Bosch bewust inreed op een motoragent. Met een uitgebreide oproep doet de recherche donderdag een nieuwe poging om de dader alsnog te vinden. De aangereden motoragent raakte flink gewond bij de achtervolging. ,,Hij kwam vol gas op mij af. Ik dacht echt dat mijn laatste uur geslagen had.”
 2. Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden
  PREMIUM

  Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden

  Over de teruggekeerde euforie rond FC Den Bosch trok vorig weekeinde een donkere schaduw. De heropening van de anderhalf jaarlang gesloten gebleven Oosttribune ging gepaard met supportersgeweld. Alwéér! Gierende politieauto’s, bemand met tientallen ME’ers,raasden rond De Vliert. In het stadion bestormden aanhangers van FC Twente, gehuld met bivakmutsen, het veld om hun frustratie vanwege de nederlaag af te reageren op hekwerk en reclameborden.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch