Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Wanbetalers opgespoord dankzij speciale camera's langs wegen in Den Bosch

DEN BOSCH - Op de drukkere doorgaande wegen in Den Bosch zijn onlangs ANPR-camera's geplaatst waarmee volgens de politie een tiental mensen is opgespoord dat onder meer openstaande boetes moest betalen. Het betreft ook mensen met een openstaande belastingschuld. 

Een woordvoerder van de politie wenst niet te vertellen waar de camera's precies staan omdat anders 'de effectiviteit verloren gaat'.  Zeker is dat ze zijn gekoppeld aan flitspalen waarmee hardrijders worden betrapt.

  1. Bossche bollen en Big League Chew geliefd bij jeugdtoernooi Gryphons
    PREMIUM

    Bossche bollen en Big League Chew geliefd bij jeugdtoer­nooi Gryphons

    DEN BOSCH - Voor de 34ste keer heeft honk- en softbalvereniging Gryphons het internationale Bossche Bollen Toernooi georganiseerd. Zaterdag en zondag deden in totaal - verdeeld over zes hoofdcategorieën - circa vijfhonderd jeugdspelers mee aan het evenement. Vanzelfsprekend waren de meesten volledig in de ban van het honkbal, softbal en de vereenvoudigde mixvariant beeball. Hier en daar lag echter de prioriteit op een andere sport: het onbeschroomd kanen van Bossche bollen. Alhoewel de Big League Chew óók zeer geliefd was.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.