Volledig scherm
Lezersfoto Ben Saanen.

We krijgen vooral in Brabant een heerlijk zonnig weekend

DEN BOSCH - Wie plannen heeft om die weekend lekker naar buiten te gaan heeft geluk. Zaterdag, maar vooral zondag wordt het stralend weer. 

Er valt volgens de voorspellingen geen druppel regen. En waar het zaterdag in het noorden vooral bewolkt is, krijgt met name het oosten van Brabant al te maken met veel zon. Het lijkt erop dat er zondag zo goed als geen wolkje aan de lucht is. Weerplaza voorspelt een stralende dag. 

Koud wordt het wel. Zaterdag maximaal vijf graden, zondag nog een graadje kouder. 's Nachts ligt de temperatuur net boven het vriespunt. 

Veel regen

We moeten er in het weekend maar van genieten, want vanaf maandag wordt het weer nat. Erg nat zelfs. Het gaat de hele week regenen, terwijl het ook vrij fris blijft. Vooral dinsdag belooft er veel regen te vallen. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock
    PREMIUM

    'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock

    DEN BOSCH - De populariteit van eetfestivals waarbij hippe en sfeerbevorderde foodtrucks het middelpunt van de belangstelling vormen, groeit gestaag. Is elk festival in culinair opzicht uniek of is het eigenlijk 'één pot nat'? En hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van het aangeboden voedsel en de prijs-kwaliteitsverhouding? De tweede editie van Foodstock, die zich dit weekend op de Pettelaarse Schans afspeelt, vormt mogelijk een interessante graadmeter.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.