Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Werk aan de weg: twee Brabantse snelwegen dit weekend dicht

ROOSENDAAL/DRUNEN - Rijkswaterstaat werkt dit weekend aan twee snelwegen in Brabant. De A17 en de A59 zijn daarom deels dicht. En dat kan flink wat vertraging opleveren. 

Het werk begint vrijdagavond om 21 uur en duurt tot maandagochtend vroeg. Het is de bedoeling dat de wegwerkers maandag voor de ochtendspits klaar zijn. 

De A17 tussen Noordhoek en Roosendaal is dicht van knooppunt De Stok tot Roosendaal. Dat betekent dat verkeer vanuit Moerdijk moet omrijden via de A16 en A4 naar Bergen op Zoom of via Breda (de A17, A16 en A58).  

De A59 is dicht van Empel tot Drunen West. Verkeer uit Den Bosch rijdt het beste om via Vught en Tilburg. Dat is over de A2, N65 en de N261 naar Waalwijk. 

  1. 1 jaar burgemeester Jack Mikkers: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht
    PREMIUM
    video

    1 jaar burgemees­ter Jack Mikkers: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht

    DEN BOSCH - Je vijftigste verjaardag vieren en dan ook maar tegelijkertijd de polonaise lopen voor je 25-jarig huwelijk. Alle reden voor een feestje, toch? Burgemeester Jack Mikkers huurde met zijn echtgenote Astrid Baggermans café De Unie af om in beslotenheid een feestje te bouwen. Het is dat er geen biljart staat, anders had special guest John de Bever ongetwijfeld op het groene laken gestaan. Of anders zijn zingende vrouw Astrid wel, of anders Mikkers zelf wel.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.