Volledig scherm
William Koppers (38) is gekozen tot de nieuwe minister van Jeugdzaken van Oeteldonk. © K Vdzandt

William Koppers (38) nieuwe minister van Jeugdzaken Oeteldonk

DEN BOSCH - William Koppers is de nieuwe minister van Jeugdzaken van Oeteldonk. Hij werd dinsdagavond unaniem gekozen door de leden van het Boerenparrelement (BP) in Hoel Central. 

Koppers maakte deel uit van het BP, maar stopt daar nu uiteraard mee. Daarnaast was hij actief in de Kwèkfestijncommissie en was hij nauw betrokken bij de organisatie van het Open Hof op carnavalszondag in het Theater aan de Parade. 

,,Als vader van vier kinderen heb ik uiteraard veel binding met jeugd", grapte hij na zijn verkiezing. ,,Maar ik vind Jeugdzaken serieus een heel mooi en uitdagend Ministerie om leiding aan te mogen geven. " 

Koppers volgt bij Jeugdzaken Jonas Hendriks op. Hendriks wordt de nieuwe Minister van het Technisch Ministerie Oeteldonksche Club (TMOC) als opvolger van de gestopte Addie Burmanje. Rob Pols verving de afgelopen maanden Burmanje tijdelijk als interim-minister.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Motoragent vreesde voor leven bij wilde achtervolging in Den Bosch: 'Ik dacht: dit is mijn laatste uurtje’

  Motoragent vreesde voor leven bij wilde achtervol­ging in Den Bosch: 'Ik dacht: dit is mijn laatste uurtje’

  DEN BOSCH - De politie is al een week op zoek naar een man die tijdens een achtervolging in Den Bosch bewust inreed op een motoragent. Met een uitgebreide oproep doet de recherche donderdag een nieuwe poging om de dader alsnog te vinden. De aangereden motoragent raakte flink gewond bij de achtervolging. ,,Hij kwam vol gas op mij af. Ik dacht echt dat mijn laatste uur geslagen had.”
 2. Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden
  PREMIUM

  Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden

  Over de teruggekeerde euforie rond FC Den Bosch trok vorig weekeinde een donkere schaduw. De heropening van de anderhalf jaarlang gesloten gebleven Oosttribune ging gepaard met supportersgeweld. Alwéér! Gierende politieauto’s, bemand met tientallen ME’ers,raasden rond De Vliert. In het stadion bestormden aanhangers van FC Twente, gehuld met bivakmutsen, het veld om hun frustratie vanwege de nederlaag af te reageren op hekwerk en reclameborden.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch