Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkers van PostNL legden dinsdagochtend in Den Bosch het werk tijdelijk neer. © Paul Scholman, kaderlid FNV PostNL

Zo'n 80 werknemers PostNL starten landelijke staking in Den Bosch

UPDATEDEN BOSCH - Zo'n tachtig sorteerders, postbezorgers en postbodes van PostNL hebben dinsdagochtend het werk een uur stilgelegd. Een protest tegen de invoering van de zogenoemde combibundel.

De werkonderbreking betekent volgens FNV vakbondsbestuurder Ger Deleij dat de post in veertig Bossche wijken is vertraagd en pas aan het einde van de dag of morgen wordt bezorgd. Jochem van de Laarschot, directeur communicatie van PostNL, bestrijdt dat. ,,De post was voor een deel al opgehaald en bezorgd voor de werkonderbreking. Naar ons beste weten is er geen enkele vertraging opgetreden." 

  1. Vinkelse EBHO'ers gehuldigd

    Vinkelse EBHO'ers gehuldigd

    VINKEL - Feest gisteravond tijdens de jaarvergadering van de Vinkelse EHBO-vereniging Anthos: vier jubilarissen werden gehuldigd. Daaronder André van Wanrooij (25 jaar lid) en Peter Pennings (40 jaar). Riet van de Pol maakt de 50 jaar vol en zij is al die tijd ook al secretaris. Ook Albert van den Elzen zag 'goud'. Hij was penningmeester en voorzitter, tot 2003 en maakten de hoogtijdagen van de club in de jaren zeventig mee. Riet, Peter en Albert werden erelid van Anthos.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.