Volledig scherm
Een eerdere versie van het Bosch Winterparadijs op de Parade in Den Bosch.

Zonder subsidie geen Bosch Winterparadijs in Den Bosch

DEN BOSCH - Als de gemeente deze maand niet over de brug komt met 30.000 euro subsidie dan is Bosch Winterparadijs van de baan. „Zonder dit bedrag krijgen we het financieel niet voor elkaar. Ik ben een optimistisch mens, maar ik ben wel bezorgd over het voortbestaan van het evenement.” Dat zegt Pieter Bak, voorzitter van de stichting Bosch Winterparadijs.

De stichting heeft een begroting van 175.000 euro. Begin dit jaar zei Bak al in het Brabants Dagblad dat een flinke financiële gemeentelijke bijdrage een halszaak is om het evenement doorgang te laten vinden. De stichting wenste in april uitsluitsel te krijgen.
Afgelopen dinsdag werd het besluit van de gemeenteraad over subsidie voor het Bosch Winterparadijs uitgesteld. Samenwerking met de organisatoren Winterland Hasselt is volgens Bak uitgesloten. Meer hierover vrijdag in het Brabants Dagblad.

  1. Nulands stel weet wat Pools gezin doormaakt

    Nulands stel weet wat Pools gezin doormaakt

    NULAND - Anne-Marie van der Doelen leeft misschien wel meer dan anderen mee met het Poolse stel met hun een week oude baby dat vorige week dakloos werd toen hun gehuurde appartement in Velddriel afbrandde. Zelf belandden Anne-Marie en haar vriend Davy Wingens zeven maanden geleden in een vergelijkbare situatie toen in Nuland hun appartement afbrandde. Dat lag boven de pizzeria aan het Prins Bernhardplein waar onbekenden vermoedelijk brand stichtten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.