Volledig scherm
Doorgaande wegen in Meierijstad zijn komende week aan de beurt voor grootschalig onderhoud. © shutterstock

Doorgaande wegen in Meierijstad dicht voor nieuw asfalt

VEGHEL/SCHIJNDEL - Meerdere doorgaande wegen in de gemeente Meierijstad krijgen komende week nieuw asfalt. Dat betekent dat ze tijdelijk dicht gaan. 

Voor alle doorgaande wegen die tijdelijk op slot gaan, geldt dat het verkeer wordt omgeleid. Het werk begint maandag 10 en dinsdag 11 september met de Zuidelijke Randweg in Sint-Oedenrode. Het gedeelte tussen de Nijnselseweg en de Boskantseweg wordt opnieuw geasfalteerd.  

Op dinsdag 11 en woensdag 12 september beginnen werkzaamheden in Schijndel. De Wijbosscheweg tussen de Structuurweg en de Hoevenbraaksestraat is dan aan de beurt. En woensdag 12 en donderdag 13 september volgt de Floralaan tussen de Structuurweg en de Boschweg. 

Veghel 

Ook in Veghel wordt op 11 en 12 september gewerkt aan de weg. De Vorstenbosscheweg tussen de Langedonk en het Spoorven is die dagen tijdelijk gesloten vanwege de nieuwe asfaltverharding. In Veghel is het ook op 13 en 14 september raak op de Populierlaan tussen de Bundersweg en de Hezelaarstraat en op de Frans Halsstraat tussen de Hezelaarstraat en de Rembrandtlaan. Zes dagen later, op donderdag 20 september, volgen werkzaamheden op de Erpseweg in Veghel, ter hoogte van de Heuvel. Dit kruisingsvlak wordt in de avond en nacht geasfalteerd tussen 20.00 en 06.00 uur. Overdag is de weg gewoon open voor verkeer.