Volledig scherm
Dit bord met de oproep om te gaan stemmen, staat in het gemeentehuis van Schijndel. © Robèrt van Lith/BD

Finale-verkiezingsdebat en uitslagenavond van verkiezingen Meierijstad in Schijndel

SCHIJNDEL/SINT-OEDENRODE/VEGHEL – De gemeenten Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel houden op maandagavond 21 november het finale-verkiezingsdebat in ’t Spectrum aan de Steeg 9 in Schijndel.

Aan het finale-verkiezingsdebat nemen de lijsttrekkers van de negen partijen die meedoen aan de verkiezingen deel (CDA, Team Meierijstad, SP, VVD, Gemeentebelang Meierijstad, PvdA, lijst zonder aanduiding, D66 en Hart voor Schijndel). Zij gaan met elkaar in debat over diverse thema’s en vertellen wat zij de mooiste en lelijkste plekken in Meierijstad vinden en waarom. Het debat begint om 19.30 uur, belangstellenden zijn welkom vanaf 19.00 uur.

Twee dagen later, op woensdag 23 november, wordt de uitslagenavond van de verkiezingen gehouden. Ook dit gebeurt in ’t Spectrum. Het programma hiervan start om 21.30 uur, belangstellenden zijn vanaf 21.00 uur welkom. Tijdens de uitslagenavond vertellen de burgemeesters van Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel over hun ervaringen en indrukken van de verkiezingsdag in hun gemeente. Ook is een gefilmd verslag van de verkiezingsdag te zien.

Lees meer over de verkiezingen en over Meierijstad op bd.nl/meierijstad.

Meierijstad