Volledig scherm
© Thinkstock

Het Brabants Muziek-Theater uit Schijndel viert jubileumjaar

SCHIJNDEL - Het Brabants Muziek-Theater uit Schijndel bestaat 25 jaar en viert dat donderdag 20 oktober met de première van Titanic De Musical in Chassé Theater in Breda. De musical is in november ook te zien in Oss en Den Bosch.

In Titanic De Musical reist het publiek mee aan boord van het schip. Het verhaal wordt verteld door de ogen van diverse opvarenden: de eigenaar van het schip probeert een nieuw snelheidsrecord te vestigen, drie Ierse meisjes die naar Amerika emigreren en de man in het kraaiennest die de ijsberg te laat ziet. De cast bestaat uit 45 spelers en de muziek wordt door 28 muzikanten verzorgd.

Het stuk is zaterdag 19 en zondag 20 november om 20.15 uur te zien in Theater De Lievekamp, Raadhuislaan 14 in Oss. Kaartjes zijn vanaf 29,50 euro beschikbaar via de site.

Zaterdag 26 en zondag 27 november staat het Brabants Muziek-Theater in Theater aan de Parade in Den Bosch. De voorstelling begint op beide dagen om 20.00 uur en kaartjes zijn vanaf 29,50 euro beschikbaar via de site. Theater aan de Parade ligt aan de Parade 23 in Den Bosch.

Meierijstad