Volledig scherm
Dit keer worden ook sportverenigingen betrokken bij Kinderboulevard in Schijndel. © Centrum Horeca Schijndel

Kinderboulevard Schijndel haalt sportclubs erbij

SCHIJNDEL - Kinderen kunnen zich zondag 25 september weer uitleven op de hindernisbanen van de Kinderboulevard in Schijndel. De Schijndelse horeca houdt dit evenement voor de vijfde keer op rij in het centrum en in de Molenstraat.

Dit keer worden ook sportverenigingen betrokken bij het evenement. „Het gaat ten slotte om sport en spel, sportiviteit en bewegen deze middag”, zegt Arie van den Brand, mede-organisator van de Kinderboulevard. De Schijndelse sportverenigingen zijn gevraagd om zelf uitdagingen te verzinnen voor de kinderen.

‘Prachtkans’
De organisatie van de Kinderboulevard verwacht honderden kinderen en ouders bij het evenement. „Voor sportverenigingen is dit meteen een prachtkans om zichzelf te presenteren en nieuwe jeugdleden te werven”, zegt Van den Brand.

Tijdens de Kinderboulevard wordt een flink aantal opblaasbare hindernisbanen en springkussens in het centrum en de Molenstraat geplaatst. Het is de bedoeling dat kinderen een soort wipe-out-circuit met hindernissen afleggen. Een vol scoreformulier geeft de kinderen recht op een prijs.

Meierijstad