Volledig scherm
Los Callejeros uit het Belgische Leuven treedt in juni op in Schijndel tijdens het 1 Ander Festival. © 1 Ander Festival

La Jungla en Los Callejeros naar 1 Ander Festival in Schijndel

SCHIJNDEL - Het 1 Ander Festival in Schijndel heeft nieuwe artiesten toegevoegd aan het programma voor de jubileumeditie op zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018. Ook de Spaanse feestband La Jungla strijkt neer in het Schijndelse Kloosterpark. 

La Jungla bestaat uit blazers, rappers en een dj, de groep speelt onder meer Balkanmuziek, salsa, ska, tango en rap. ,,De nieuwste sensatie uit Sevilla", aldus de organisatie van het Schijndelse muziekfestival, dat voor de 25e keer plaatsheeft. 

Andere acts die komen zijn: Nadara Gypsy Wedding Band uit Roemenië, Los Callejeros uit het Belgische Leuven, Yama Yama uit West-Afrika en de internationale groep Amariszi. Yama Yama speelde 22 jaar geleden voor het eerst op het 1 Ander Festival. 

Eerder kondigde het 1 Ander Festival al de komst aan van de hoofdact: Vieux Farka Touré uit Mali, de 'Jimi Hendrix van de Sahara'. 

Naast deze groepen wordt het programma uitgebreid met nog meer muziek, theater, een kinderplein, foodtrucks en een markt. Op zaterdag begint het festival om 18.00 uur en op zondag om 13.00 uur. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement