Het kan soms erg druk zijn bij een optreden van Paaspop, zoals bij deze editie tijdens een concert van de Jeugd van Tegenwoordig.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kan soms erg druk zijn bij een optreden van Paaspop, zoals bij deze editie tijdens een concert van de Jeugd van Tegenwoordig. © Marc Bolsius

Paaspop gaat drukte te lijf met technische snufjes, 'Wilt u Broederliefde zien? Loop dan alvast aan'

SCHIJNDEL - Hoe voorkom je als organisatie van Paaspop dat het ergens te druk wordt? Professionals en studenten ICT gaan komend paasweekeinde tijdens een Hackathon de drukte te lijf met technische snufjes. 

'Wilt u Broederliefde zien? Dan is het verstandig om nu alvast naar de Apollo-hal te lopen'. Het zou zo maar de inhoud van een pushbericht kunnen zijn tijdens een van de komende edities van het muziekfestival Paaspop in Schijndel. Bezoekers die deze app in ontwikkeling op hun smartphone zetten, kunnen in de toekomst in de gaten houden waar het (te) druk is op het Paaspopterrein. ,,We gaan met moderne snufjes proberen het publiek te sturen. In de toekomst komt daar nog een app voor het publiek bij. Om zo te voorkomen dat het ergens te druk wordt", zegt Hans Geurtsen, data-architect bij Info Support. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement