Volledig scherm
© Erna Lammers

Pompstraat Schijndel gaat op de schop

SCHIJNDEL - De Pompstraat in het centrum van Schijndel gaat op de schop. Maandag 29 augustus start de aannemer met de werkzaamheden in het gedeelte van de Pompstraat gelegen tussen Bunderstraat, Harry Bolsiuslaan en Mieke de Brefstraat.

Er wordt gestart met het uitbreken van de bestrating. Hierna gaan de nutsbedrijven de leidingen vervangen. Vervolgens start de aannemer met de aanleg van riolering en wordt het wegvak opnieuw bestraat. Begin oktober staat het gedeelte tussen de Harry Bolsiuslaan, de Mieke de Brefstraat en de Hoofdstraat op de planning. De verbinding tussen Harry Bolsiuslaan en Mieke de Brefstraat blijft tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk open. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind december afgerond.

Vanwege de veiligheid worden gedeelten van de Pompstraat, afhankelijk waar op dat moment werkzaamheden plaats vinden, van 29 augustus 2016 tot 31 december 2016 afgesloten voor verkeer. Voor voetgangers worden voorzieningen getroffen. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

Meierijstad