Volledig scherm
© Thinkstock

Supercross Schijndel groeit een dag met Superenduro op zondag

SCHIJNDEL - MSV Schijndel houdt vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december het motorcrossevenement Supercross Schijndel bij manege De Molenheide.

Op de crossbaan rijden vrijdag en zaterdag motoren in de categorie Supercross, de zondag is voor de Superenduro. Dat is een motorsportevenement waarbij de supercrossbaan wordt opgepimpt met boomstammen, grote stenen, haspels en vrachtautobanden. De Superenduro wordt georganiseerd onder leiding van deelnemer en favoriet voor de eindzege Wesley Pittens.

De Supercross begint vrijdag 9 december om 18.00 uur en zaterdag 10 december om 14.00 uur. De Superenduro begint zondag 11 december om 10.30 uur.

Het indoorcircuit De Molenheide ligt aan De Heikampen 5 in Schijndel. De toegangswegen worden aangegeven met de bordjes ‘motorcross’. Het rennerskwartier is vrij toegankelijk en men kan dichtbij het circuit parkeren. De toegang voor de Supercross is voor de jeugd tot en met 7 jaar, onder begeleiding, gratis. Van 8 tot en met 15 jaar kost de toegang 10 euro, 2 dagen voor 15 euro. Bezoekers boven de 16 jaar betalen 17,50 euro per dag, een combikaart kost hen 25 euro.

De toegang voor de Superenduro op zondag is voor de jeugd tot en met 7 jaar, onder begeleiding, gratis. Van 8 tot en met 15 jaar kost de toegang 10 euro, bezoekers ouder van 16 jaar en ouder betalen 15 euro.

Meierijstad