Volledig scherm
Ook Toerclub De Meierij organiseert een recreatieve ATB-tocht op zondag 19 november. © Peter van Huijkelom

Toerclub De Meierij uit Schijndel houdt ATB-veldtocht

SCHIJNDEL - Toerclub De Meierij uit Schijndel houdt zondag 19 november haar jaarlijkse ATB-veldtoertocht. Deze wielertocht tussen 8.30 en 10.00 uur is een recreatieve tocht, er kan gekozen worden uit twee afstanden: 30 Km en 40 Km. 

ATB-veldtoertocht  wordt verreden op voornamelijk onverharde wegen en paden in bossen en door velden. De af en toe pittige tocht voert door de bosrijke omgeving van Schijndel, Eerde en St Oedenrode. Waarbij dit jaar opnieuw de beklimming van de Vlagheide in de route is opgenomen. De rit wordt verreden onder de reglementen van de NTFU. Onderweg is er een rustplaats met toiletgelegenheid, waar genoten kan worden van een kop soep of thee en een koek. 

 Deelnemers worden bij gevaarlijke oversteekplaatsen gewaarschuwd en kunnen rekenen op ondersteuning bij materiaalpech. Tevens wordt de uitgepijlde route regelmatig gecontroleerd door de organisatie. 

De ontvangst, verzorging en parkeergelegenheid is er bij voetbalvereniging Schijndel bij Sportpark Zuideinderpark. Inschrijfgeld is 5 euro, leden 1 euro korting.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement