Volledig scherm
Groentewinkel Ton Kanters in Schijndel werd op dinsdag 5 december 2017 overvallen © Bart Meesters/Meesters Multi Media

Ton Kanters doet oproep na overval fruitwinkel: 'Hopelijk wordt de dader snel gepakt'

SCHIJNDEL - 'Hopelijk wordt de dader, misschien met uw hulp, snel gepakt!' Dit staat op de Facebookpagina van Ton Kanters Gezond Genieten uit Schijndel. 

De groentewinkel aan de Hoofdstraat in Schijndel werd op 5 december vorig jaar overvallen. Bureau Brabant van Omroep Brabant besteedt maandagavond 12 maart aandacht aan deze overval. 

Het programma begint om 18.00 uur en wordt daarna ieder uur herhaald. Tijdens de uitzending laat Bureau Brabant compositietekeningen zien van de dader, evenals bewakingsbeelden. 

Bivakmuts

Ton Kanters roept op Facebook op het bericht zoveel mogelijk te delen, 'zodat er veel mensen gaan kijken'. De groente- en fruitzaak werd op 5 december rond 18.05 overvallen. Een in het zwart geklede man - met een gebreide muts op - kwam de winkel binnen en bedreigde de drie medewerkers met een vuurwapen en eiste geld. 

Een van de personeelsleden opende de kassa. De overvaller stopt het geld in zijn broekzak, waarna hij de winkel verliet. Hij rende weg in de richting van het centrum, aldus de politie. 

Opsporingsprogramma

Bureau Brabant is het regionale opsporingsprogramma van de eenheden Oost-Brabant en Zeeland West Brabant. Het is een samenwerking tussen het Openbaar Ministerie, Omroep Brabant en Van E-media. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement